Още двама от бразилските футболисти на Левски са спрягани за продажба.

...
Още двама от бразилските футболисти на Левски са спрягани за продажба.
Коментари Харесай

Левски може да се раздели с още един бразилец

Още двама от бразилските футболисти на Левски са спрягани за продажба. Това са халфът Дарлан и нападателят Рикардиньо. Интересното е, че и двамата са някогашни футболисти на Гремио. Полузащитникът е мечтан с от китайски клуб и договорка за правата му към момента е допустима, макар че " сините " не бързат с негова продажба.

За Рикардиньо има предложение от Виктория (Пилзен) Негов трансфер в този клуб обаче не е толкоз евентуален. Причината за това е освен поради разминаването сред предлаганата от чехите сума и парите, желани от Левски. Виктория дава към 600 хиляди евро за правата на 22-годишния нападател, а " сините " държат на на най-малко с 400 хиляди повече. От началото на сезона Рикардиньо изигра 25 мача във всички шампионати, в които има 7 гола.

Сериозен проблем при възможна продажба на нападателя е, че мъчно ще му бъде открит негов заместител. Освен това Билал Бари продължава да не може да се готви пълноценно. Това значи, че за пролетта треньорът Николай Костов ще остане без характерен централен нападател.
 Преговорите сред Левски и Виктория (Пилзен) за Рикардиньо не престават
Преговорите сред Левски и Виктория (Пилзен) за Рикардиньо не престават

Ето подробности
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР